İstanbul : (0216) 701 11 55

HUZURLU YAŞAM ALANLARI

Havuz Bakımı Hizmeti

Havuz bakımı yaparken bir havuzu temiz, berrak ve sağlıklı tutmak için 2 kurala çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bunlardan birincisi yüzme havuzunun kimyasal dengesinin sağlanması. İkincisi ise havuzun  istenmeyen kirler, tozlar, partiküller ve yabancı maddelerden arıtılmasıdır.

YGBS EASYLIFE YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş olarak yönetimini yaptığımız sitelerde bakım yaparken deneyimli ve güvenilir elemanlarla sizlere en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Havuzların bakımı ve temizliğinde kimyasalların doğru seçilmesi ve uygulamaların profesyonelce yapılması şarttır. Site sakinlerinin sağlığı bizim için çok önemlidir.

Havuz Bakımı

Yüzme Havuzu Bakımı

YGBS EASYLIFE YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş, sizlere profesyonel ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Kalitenin hiçbir zaman tesadüfe bağlı olmadığı bilinciyle havuz bakımı konusunda da eğitimli personeller çalışıyor. Bu personeller eşliğinde ve en son teknolojiler kullanılarak hizmet vermektedir.

Uzun ve soğuk bir kışı arkamızda bırakıp baharın güzel havasını içimize çekmeye başladık. Bir çoğumuzun gözü bahçedeki havuzda Ama. Bir yandan “Ah bir yaz gelse de havuza girsek” diyoruz. Diğer yandan ise “nasıl temizlenecek bu havuz vah vah” denildiğini duyar gibiyiz. Oysa açık havuzların da sadece yazdan yaza değil her dönemde mutlaka bakımının yapılması gerekir.

Yönetim hizmetleri ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayın.

Youtube kanalımızdan bizi takip edebilirsiniz

Canlı Destek
Canlı Destek
YGBS WhatsApp Hattı
YGBS'ye hoş geldiniz, yardıma ihtiyacınız olursa bu mesajı yanıtlayın, çevrimiçiyiz ve yardım etmeye hazırız.